"Kas sa armastad oma naist?" küsis Aunaste Padarilt, millele mees vastas: "Kristeliga oleme koos olnud 2 aastat. Mõnes kohas on tõus ja teises on mõõn." Tanel tunnistas, et on Kristeli näol saanud endale ausa vastase: "Ma ei ole kergesti solvuja ja me kumbki ei ole kergesti leppijad. Olen endale väga ausa vastase saanud."

Küsimusele, miks ta naistega tülli läheb, vastas laulja nii: "Ma pole mitte kunagi mitte ühegi naisega tülli läinud. Nemad lähevad minuga," naljatas ta ning lisas: "Minu peale ei ole väga raske vihastada. Eks minu elukutse või amet, mille ma endale valinud olen, toob minu teedele seiklusi ja need seiklused võivad probleemi põhjustada. Näiteks naisterahvad, kes süüdimatult Kristelile Facebooki kirjutavad: "Ma tundsin, et mul oli eile sinu mehega silmside"."

Tanel läks sellel õppeaastal teist korda 11. klassi: "Tanel Padari eluülikooli doktorikraad on mul juba olemas. Ma loodan, et lõpetan 12. klassi enne oma lapsi. See on minu eesmärk," rääkis Tanel, kui teema läks lastesaamisele. Mees lisas, et tema veel lastele ei mõtle, kuid vastaspool mõtleb. Ning mõtleb lausa suurelt: "Mina ei näe lapsi, aga teine pool näeb kuue kaupa."

On teada, et Tanel Padar on raske iseloomuga. Nii on teda iseloomustanud läbi meedia kõik tema endised tüdruksõbrad ja abikaasa. On Tanel naisele meelega haiget teinud? "Meelega haiget tegemine käib suhte juurde. Ma võin olla kättemaksuhimuline. Ainult 5 minutit. Ma tõesti võin väga halvasti öelda, kuid ma ei näe ennast kõrvalt nendel momentidel. Üritan asja mõistusega võtta." Tanel rääkis, et on veel aastaid hiljem naistelt andeks palunud oma käitumise pärast. "Mulle on tulnud meelde küll, milline dirtbag ma olin."

Tanelile on eeskujuks tema ema: "Naine peab olema tugev, et meeste maailmas hakkama saada, nagu mu ema. Kristel on ka selline naine, kes suudab minuga hakkama saada. Tunded võivad üle keeda, aga kaine mõistus hoiab koos."