«Mulle meeldib olla üksi, kuid ma pole erak,» ütleb sarja «Naabriplika» peaosatäitja, väliseestlast Liisit mängiv näitleja Loore Martma.

Kanal 2 humoorika draamasarjaga «Naabriplika» üleöö tuntuks saanud Von Krahli teatri näitleja ja muusikajuht Loore Martma (28) peab end õnnelikuks inimeseks. Lapsepõlves soovis ta endale tööd, mis laseks rännata. Loore unistus täitus – muusikaõpetaja ameti omadanud ja lavastajapaberid saanud naisel on õnnestunud tunda nii reisimise kui ka paigaloleku energiat. Kohti, kus ta tunneb end niisama koduselt kui kodus, on maailmas mitu. Kuid kodumaad ei soovi rändurivedruga naine veel jätta. Vähemalt esialgu mitte.

Kui ma sinu elu silme eest läbi lasin, tuli välja mitmeid sarnasusi «Naabriplika» tegelaskujuga. Oled suur reisija ning laulad ja mõtled tihti inglise keeles. Mis sind Eestis kinni hoiab?
Mulle lähedased ja olulised inimesed. Minu mängitud tegelaskuju Liisi tuleb Ameerikast Eestisse ja avastab, et siin on äge ja eksootiline ning otsustab seetõttu siia jääda. Ometi arvan, et Liisi tuleb siia, et minna tegelikult veel edasi – ta on pidevalt teel. Minuga on samuti nii – aeg-ajalt kisub mind siit eemale, kuid ikka toob miski tagasi.