Nüüd, kaheksa aasta hiljem, on endised armulinnud kindlalt oma teed läinud ja edasi liikunud koos oma uute partneritega, kuid nende lahkuminek oli toona paljudele fännidele üllatus, kirjutab Mirror.

Mis siis tegelikult Katy ja Russelli vahel juhtus?

Paar kohtus VMA-s 2009. aastal, tõsisem suhe sai alguse sama aasta oktoobris. Vaid kolm kuud hiljem India reisi ajal tegi Briti koomik Katyle ettepaneku abielluda, ning 2010. aasta oktoobris naasesid Russell ja Katy Indiasse, kus nad sidusid end hinduistlikul tseremoonial, mida ümbritsesid lähimad ja kallimad inimesed.

Kahjuks lõppeks nende romanss peaaegu sama kiiresti kui see oli alanud. Juba 2011. aastal oli paari suhete osas tekkinud palju küsimusi, ning nad ei suutnud enam survele vastu pidada. Käivad jutud, et Russel kirjutas Katy Perry´le uusaastaööl, et soovib temalt lahutust. Seejärel andis Russell sisse abielulahutuse, nende omavaheliste vastuoluliste erinevuste tõttu.

Rääkides USA Vogue'ile oma südamevalust, selgitas Katy, et ta ei olnud oma endise elukaaslasega mitu kuud rääkinud, pärast seda, kui mees talle sõnumi teel teatas, et soovib temalt lahutust. "Ta on väga tark mees, maagiline mees ja ma olin temasse armunud, kui temaga abiellusin," rääkis naine väljaandele.

Katy lisas: "Tundsin suurt vastutust selle lõppemise eest, kuid siis sain teada tõelise tõe, mida ma ei saa ilmtingimata avaldada, kuna hoian seda saladust hoolega."

Juulis 2012 lahutas paar ametlikult.

Russeli arvamus Katy´st on endiselt soe, kuid kas Katy arvab asjast samamoodi pole teada.

Selle aasta alguses rääkis Katy vaimsetest võitlustest, millega ta südamevalu järel silmitsi seisis. "Varem olin ma suutnud sellest üle saada, kuid seekord juhtus midagi, mis pani mind liiga palju treppidest alla kukkuma. Pidin tõesti hakkama vaimse tervisega tegelema."

Kaheksa aastat pärast kibedat lahutust näivad nii Katy kui ka Russell oma praeguste kaasadega suurepäraselt läbisaavat.