Näiteks olevat Louhimies näitlejanna Pihla Viitalat näkku löönud, et see näiks punakam. Väidetalt käskinud mees naisnäitlejat sööma ka toitu, mille too oli äsja välja oksendanud. Louhimies eitas süüdistusi, ent siiski rääkisid YLEga lisaks Viitalale seitse naisnäitlejat, kes teatasid, et nemad enam mehega koos ei taha töötada.

Lenna jaoks tulevad säärased süüdistused aga üllatusena. "Ma osalesin ühes Eesti filmiprojektis ja üks produtsent võttis minuga ühendust. Ta teatas, et üks Soome režissöör otsib oma filmi Eesti näitlejaid," rääkis Lenna koostöö algusest.

"Olen väga vähe filme teinud ja mul ei pruugi olla kogemusi, aga meie koostöö oli väga professionaalne," meenutab Lenna, et tema jaoks oli kõik korras. "Mul ei tekkinud küll imelikku tunnet ja meil oli pigem tore," lausub lauljanna. Süüdistuste osas nagu Aku kuritarvitaks oma võimu või tema töömeetodid oleksid mingil moel kahtlased, tekitavad Lennas üllatust.

Filmimees võttis ise sõna Facebookis, kus väljendab enda üllatust süüdistuste üle: "On šokeeriv, et inimesed, kellega koos olen töötanud, tunnevad end solvatuna. Need näitlejannad on olnud aastaid minu sõbrad ja partnerid. Oleme koos töötanud ja aega veetnud, keegi pole julgenud minuga varem sellest rääkida," on Louhimies suisa šokeeritud.

Huvitava kokkusattumusena kirjutas nii Eesti kui Soome meedia kuus aastat tagasi, kuidas paistab, nagu Kuurmaa ja Louhimies ei ole mitte lihtsalt kolleegid. Nimelt nähti neid tihtipeale üheskoos ka aega veetmas. Kuigi naine kinnitas toona, et tema süda on vaba, jättis ta otsad lahtiseks: "Kui ta tahab pesa minu südamesse teha, siis miks mitte."

Refereeritud artikli täisteksti leiad Õhtulehest.