18-aastane Félicité Tomlinson leiti märtsis oma Londonis asuvast korterist surnuna. Nooruki lahkumise põhjuseks oli mitte planeeritud üledoos, vahendab Mirror.

Alles mõned aastad enne seda elas Tomlinsonide perekond üle veel ühe traagilise juhtumi. Staari ema Johannah kaotas 2016. vaid 42-aastaselt raske võitluse vähiga.

"Kogu see tume periood, millest ma läbi olen tulnud, kõlab küll lollilt, kuid annab mulle jõudu ülejäänud eluks. See on lihtsalt kõige masendavam p***, millega ma oma elus toime pean tulema."

Staari sõnul aitab ema ja õe kaotamine ülejäänud elu laiemalt vaadata. "See mitte ei pane kõike muud lihtsama ja vähem olulisemana paistma, vaid hakkad olukordi nägema sellena, mis nad tegelikult on."

Tomlinson sai kuulsaks 2010. aastal, kui koos bändikaaslastega kiiresti ülemaailma kuulsaks said. Staar tunnistab, et just nendest kõige raskematest hetkedest on teda läbi aidanud väga truud fännid. "Ma tunnen nende armastust ja toetust. Mäletan väga selgelt, et kui oma ema kaotasin, siis nende toetus oli metsik." Tomlinsoni peres kasvas toona 7 last ning peale ema surma jäi kõige vanem, Louis, õdede ja vendade eest hoolitsema.