Danny DeVito sättis surnute juukseid. Kuigi pisikest kasvu mehe enda pealagi on kiilas, siis töötas ta ühe suve kohalikus surnukuuris ja sättis surnute juukseid, et viimased enne matust head välja näeksid. DeVito sõnul ajas surnukuuris töötamine talle aga judinad peale ja ta otsustas lahkuda.

Christopher Walken taltsutas lõvisid. Kui andekas näitleja oli laps, töötas ta tsirkuses ja oli lõvitaltsutaja assistent. Kuna tegemist oli rändtsirkusega, siis reisis mees ringi ja nägi erinevaid kohti. Walkeni enda sõnul oli tema Sheba-nimeline lõvi nagu koer: liiguta vaid piitsa ja lõvi aeleb põrandal, istub ja lamab.

Hugh Jackman töötas klouni ja kehalise kasvatuse õpetajana. Enne tuntud näitlejaks saamist töötas Hugh Jackman igasugustel ametipostidel. Näiteks töötas ta kunagi ka bensiinijaamas, oli punase ninaga kloun, keda sai pidudele tellida ja andis kehalise kasvatuse tunde.

Johnny Depp müüs telefoni teel pastapliiatseid. Depp loobus pastakate müümisest oma sõnul süütunde tõttu, sest müügiedu nimel pidi ta klientidele pidevalt luiskama ja lubama neile üht-teist kokku.

Victoria Beckham kehastus spermiks. Tegemist oli ühe BBC seksuaaltervisest rääkiva saatega, mis kandis nime "Body Matters". Beckham oli saates kehastunud spermiks ja sõitis rulluiskudel. Loomulikult oli see enne Spice Girls'i ja Davidiga kohtumist.

Dustin Hoffmann trükkis telefoniraamatuid, aga lisaks sellele töötas ta ka uksehoidjana ja veel mitmel ametikohal.

Whoopi Goldberg meikis surnuid. Enne, kui Whoopist sai koomik ja Oscari-võitja, töötas ta kosmeetikuna. Ühel hetkel asus ta tööle surnukuuri ja tema ülesandeks oli manalateele läinuid mukkida.

Mick Jagger töötas vaimuhaiglas. Mitme biograafia väitel töötas Jagger 1961. aastal pakikandjana Bexley psühhiaatriahaiglas. Jaggeri jaoks oli töökoht oluline, et maksta õpingute eest Londoni majanduskoolis. Leivisid ka kõlakad, et Jagger kaotas süütuse samas haiglas töötanud meditsiiniõele ja asi leidis aset riidekapis.

Helen Mirren töötas lõbustuspargis. Ta proovis inimesi meelitada sõitma erinevate atraktsioonidega.

Gerard Butler töötas juristina. Šotlasest näitleja õppis Glasgow ülikoolis õigusteadust ja töötas tsiviilõiguse juristina. Väidetavalt jõi Butler aga sel ajal palju vägijooke ja ta lasti töölt purjutamise tõttu lahti.

Brad Pitt töötas kiirtoiduketis ja riietus kanaks. Enne, kui Pittist sai tuntud nägu Hollywoodis, töötas ta kiirtoiduketi El Pollo Loco heaks ja ajas kanakostüümi selga, et lehvitada autodele ning kutsuda neid kiirtoidukohta.

Nicole Kidman masseeris inimesi. Kui Kidman oli vaid 17-aastane, diagnoositi ta emal rinnavähk. Pere toetamiseks tuli Kidman koolist ära ja asus tööle massöörina.

Jon Bon Jovi valmistas jõulukaunistusi. Tuntud laulja tegi nooruspõlves erinevaid dekoratsioone, mida sai kuuse külge riputada.

Jim Carrey töötas koristajana. Koomikust näitleja pere oli küllaltki vaene ja ta pidi õpingud 15-aastaselt pooleli jätma ning minema koristajana tööle, et toetada oma pere. Carrey sõnul töötaks ta ilmselt tänaseni Ontarios koristajana, kui ta näitlejakarjäär poleks edenenud.