Liina Vahter on nooruke näitlejast juuksur, kes vallutas mõni aeg tagasi raudmees Mihkel Raua südame. See mees on ilmselt ka ainus, kes neiut ilma püksata (aga ka seelikuta) näeb. Võibolla tüütasid sädelevad seelikud ja glamuursed kleidid Liina “Tantsud tähtedega” saates lihtsalt ära?

Maarja-Liis Ilus eelistab enamasti lohvakaid haaremipükse, mida keegi teine nii šikilt välja ei kanna. Laval näeme Maarjat küll ka kleitides, kuid näib, et vaba aeg kulub stiilsel lauljataril siiski pükse kandes. Isegi "Eesti otsib superstaari" kohtunikutoolil istudes ei kängitse ta ennast seelikutesse või kleitidesse.
Ene Ergmal pole 101 mehe ees seistes ilmselt aega muretseda, kas sukasilmad jooksevad või kas seeliku lõige või pikkus on ikka parasjagu trendikas. Staažikal poliitikul on ilmselgelt lihtsam pükse kanda, mis toob talle nii eakohasuse kui ka stiilipunktid.

Kene Vernik on “Eesti otsib superstaari” maskuliinsemaid naisosalisi, kes selles saates ilmselt esimest ja viimast korda seelikut kandis. Tavaliselt ketse ja maikat eelistav lihtne ja ilus Kene mõjuks pikas kleidis või miniseelikus üsna kummaliselt ja seda mitte sellepärast, et tal koledad jalad oleks. Oh ei! Mõnele lihtsalt ei sobi sitsid-satsid, mis teha!
Katrin Siska on ehtne ninjatüdruk. Ja milline ninja siis seelikut kannab? Alati võitlusvalmis Siska pole ometigi teps mitte vähem naiselik. Maitsekad rokidetailid, kitsad teksad, nahk, needid, metall, veidi robustne bling-bling — kõik need märksõnad kirjeldavad Siskat ning seelikuid ja kleite eelpool nimetatud detailid küll ei dekoreeri.
Piret Järvist kohtab tavaliselt riietes, mis tema kallima Kallervo Karuga sarnast stiili esindavad ehk ruudulist särki, lihtsa lõikega kitsaid pükse ja kas tenniseid või maitsekaid, kuid veidi mehelikke saapaid. Ometi on just Piret see, kellel silm puhkab, kui ta ka vahel mõnd õhtut või saadet juhtides kleidi selga paneb ja oma ilusaid jalgu näitab.
Liis Lass on powernaine, kes teab enda väärtust ja ei pea seetõttu ennast ammu enam miniseelikute kandmisega vaevama. Tema pikad jalad on võrdselt seksikad ka kitsastes pükstes ja tikk-kontsasaabastes ja kuigi Liisi stiil on oluliselt naiselikum kui eelpool kirjeldatud roki-neidistel või poliitikutel, meenub tema kleidiarsenalist vaid see, mida ta presidendi vastuvõtul Lauri Laasi käevangus kandis.
Kertu Jukkum on tõeline sporditibi, kes eelistab mugavust ja praktilisust ja ei tuulutaks ilmselt iialgi oma taguotsa lihtsalt moe pärast talvepakase käes. Väga tubli, nii peabki. Ning nagu kord ja kohus, ajab Kertu vahel selga ka kleidi, kuid meie mällu on ta sööbinud ennekõike kui erinevate spordiürituste eestvedaja ja maskott, kelle kauneid sääri katavad tihtipeale retuusid.