Luisa Rõivas jumaldab kokkamist ning retseptiraamatuid ei tarvita: teen kindlasti kaks-kolm korda päevas süüa, vahel rohkemgi
Luisa on ametis nii Tallinna Tehnikaülikoolis majanduse eriala magistriõppes lõputöö kirjutamisega kui ka lastele mõeldud loodusliku kosmeetika brändi Naba turustamisega, ometi jõuab ta oma neljaliikmelisele perele mitu korda päevas toitu valmistada, kirjutab värske LP.
„Teen väga palju süüa, kodus olles kindlasti kaks-kolm korda päevas ja vahel isegi rohkem. See meeldib mulle,” kinnitab Luisa, kelle kunagisteks lemmikuteks olid lihtne küpsisetort, boršisupp ja mannavaht ning kelle lemmiktoitudeks nüüd on Kreeka salat, lihavaba penne arrabiata ja India vürtsikad tomatised kanakastmed. Maailmas palju ringi reisinuna meeldib Luisale koju kaasa osta maitse- ja muid toiduaineid — näiteks kaneel, mida ta saiakestes kasutab, on pärit Dubaist.
Luisa tunnistab, et loeb kokaraamatuid harva, kuigi tal on neid palju. Pigem kasutab ta retseptikogumikke millegi olulise meelde tuletamiseks kui inspiratsiooniks: “Kuna juhtisin pikalt kokasaadet, siis on mul päris palju erinevaid retsepte peas, ja kui retsept meelde ei tule, siis improviseerin."