"Ei ole ma politoloog. Olen kahe lapse ema, peagi kolme, enam-vähem tore ja mitte liiga kuri abikaasa ja naine. Jah. Ma olen Naine. Mulle tegi samuti suurt rõõmu paljude naiste valimistulemus sel aastal. Eelkõige aga Kaja isiklik valimistulemus. Üle 20 000 hääle. Artistina tahaksin aplodeerida juba lihtsalt talle endale, selle tulemuse peale," kirjutab Rõivas, kes enne pereloomist teenis raha just lauljatarina ja osales superstaarisaates.

"Miks mul on hea meel. Esiteks sellepärast, kuidas on terve selle aja, kui Kaja Brüsselist Reformierakonna esimeheks tuli, tema kallal "võetud": küll tuli liiga hilja - no kurjam, kui su kogu elu ja laps on paikne Brüsselis, siis kohe homme lennukile ei hüppa! Jah, mõnede meeste arvates kindlasti oleks pidanud, aga on ka teistsuguseid mehi, kel pereväärtustest ka pisut sügavamad arusaamad.

Presidendi vastuvõtt 2019

Siis ei olnud ta piisavalt veenev oma sõnavõttudes. No Jürgeni tasemel otsekohesus ei ole ka alati kuldmedaleid kaela toonud, kuigi mulle Jürgen ja üldse otsekohesus väga meeldib. Siis kogus Kaja enesekindlust, väljendas end juba konkreetsemalt, sihikindlamalt ja selles osas leiti, et ülbus tuli juba enne valimistulemuste väljakuulutamist tagasi."

Luisale on jäänud mulje, et Jüri Ratas ütles nii, et teda ei huvita Eesti tulevik või koalitsiooni moodustamine, vaid võim ja Stenbocki maja võtmed ning kabinetis asuv ebamugav Pätsu-aegne tool. "Teda ei huvita Eesti rahvas, vaid tema valijad. Vene rahvusest inimesed teda ka ei paista sümpatiseerivat, küll aga vene valijad."

Loe täispikka Luisa postitust siit: