Mis on asi mida näosaates enim loosirattast saadavast pelgab? "Vanad, jämedahäälsed mehed. Olen nii pisike, et meest teha on raske. Isegi kui saab ülikonna selga, on meest teha raske," sõnab ta, et jäljendamises on ta tugevam kui parodeerimises ilmselt.

Kuidas arvab Luisa, et televaataja tema näosaate ettastesse suhtub, arvestades, et lisaks artistile on tegu peaministri elukaaslasega? "Eks kõrgendatud huvi all natuke ikka olen. Mõni loodab, et ma äpardun, teine loodab, et õnnestun. Eks rahvas kindlasti jälgib, et ma üle piiri ei läheks, kui sattub näiteks Lady Gaga... Võib ju juhtuda ja kui oleks siis vaja väga napis riietuses olla, ma ei tea, mis nad siis arvavad..." mõtiskleb ta.

Kui jutt veereb valimiste peale, uuris Raud, kas ehk Värk ka kandideerida soovib ja poliitikaga tegeleda. "Mul ei ole poliitilist ambitsiooni, aga mu ema on alati öelnud, ära iial ütle ei. 15-aastaselt ütlesin ma, et ma kunagi ei ela koos poliitikuga, aga siin ma nüüd olen. Ei tahaks sportlast ega poliitikut, ütlesin ma siis - nüüd on kaks ühes: palju sportiv poliitik."