"Päris kohe jah ei öelnud, võtsin nädal mõtlemisaega. Lugesin selle projekti kohta, välismaal ette võetud sama algatuse projektide kohta ja siis ütlesin juba kiirelt jahi. See on nii positiivne projekt, et oleks olnud tobe "ei" öelda," sõnab ta.

Mida loodab Luisa aga sellest projektist, kus näeb kitsaskohta, mis vajaks tuge ja häid ideid? "Raske on midagi kindlalt välja tuua. Palju on lapsi, kes elavad siiani vaesuses ja huvihariduses on probleeme," loodab Luisa aga ennekõike, et võitnud projekt mõjutab suurt hulka lapsi, mitte ainult väikest gruppi.

"Suurematest Eesti heategevusprojektist - kas või näiteks Pardiralli või Carolin Illenzeri fondist - võtan alati osa. Arvan, et heategevus pole kunagi mittemoes. Head tuleb teha, teha nii palju kui tundub õige, aga mitte kunagi oma pere arvelt. Usun, et see tuleb kuhjaga tagasi!"

Luisa Värgi sõnul on tal paar sõpra, keda ta soovib ärgitada osa võtma. "Kui mul on hea idee, siis minus endas on piisavalt tegutsemistahet, et ma suudaks käivitada selle projeketi abita ka," soovitab ta osa võtta just neil, kel tahet on, aga ennekõike materiaalsetest võimalustest jääb puudu. Nelja finalisti hulgast rahvahääletuse abil valitavat võiduprojekti toetab TV3 minimaalselt 10 000 euro ja jõu ning nõuga.

Mida toob aga suvi üldse Luisale, uuris Publik vestluse lõpetuseks. "See on esimene suvi, kus ma pole tuuritamas üle Eesti ja saan need vähesed momendid, mis Taavil vabad on, perega veeta," on ta rõõmus, et mehe kohustustehulga juures on tema graafik paindlik.

JUST SINU IDEEST VÕIB SAADA EESTI LASTE RÕÕM!

Laste rõõm“ on TV3 eestvedamisel toimuv imetlusväärne heategevusprojekt, mis on seotud rahvusvahelise organisatsiooniga Reach for Change. Reach for Change asutati Kinnevik grupi poolt, et toetada laste ja noorte heaks tegutsevaid ettevõtjaid.

Eestis loob „Laste rõõm“ suurepärase võimaluse oma plaanide teostamiseks neile, kel on tahtmist, värskeid ideid, pealehakkamist ning järjekindlust laste ja noorte elu paremaks muuta. Kõigi projektis osaleda soovijate seast selguvad augustis neli finalisti, kelle hulgas valitakse parim rahva ja TV3 esindajatest koosneva žürii ühisel otsusel. Konkursi „Laste rõõm“ võitjale kuulub idee teostamiseks rahaline toetus, professionaalne nõustamine, meediakajastus ning loomulikult rõõm laste südameis.

Meie väikese Eestimaa suurimaks rikkuseks on lapsed – nemad loovad uut homset, neist sõltub meie tulevik. Selleks, et lastest sirguks tublid täiskasvanud, on hädavajalik kindlustada neile just praegu võimalusterohke, arendav ja helge lapsepõlv.

Mitmed probleemid, mis Eesti laste elu keeruliseks muudavad, oleks lahendatavad, kui võimaluse omi ideid teostada saaks ettevõtlikud inimesed, kel on selge visioon, innustav energia ja kindel soov laste elu paremaks muuta. Neid inimesi ootabki TV3 osalema heategevusprojektis „Laste rõõm“, et omalt poolt parima idee autorit toetada ning unistused reaalsuseks muuta.

„Laste rõõmu“ võitja saab idee teostamiseks vajaliku rahalise toe ja professionaalse nõustamise, talle kuulub avalikkuse positiivne tähelepanu ning loomulikult parim, mida soovida võiks – rõõm laste südameis!

TV3 „Laste rõõm“ kutsub kõiki ettevõtlikke inimesi endast teada andma kuni 1. augustini.