Eile TV3s eetrisse jõudnud tõsielusarja \"Unistuste printsessi\" peategelane Roberto de Silvestri tutvustas oma Tallinna luksuskorterit!

 
Unistuste poissmees Roberto de Silvestri kutsus TV3 “Seitsmesed uudised” külla enda Tallinna luksuskorterisse, mis asub Vene tänaval Demini kaubamaja peal, kirjutab värske teleleht Nädal.
Korter on ehitatud läbi kahe korruse ja sellest avaneb imekaunis vaade Olde Hansale. Roberto sõnul soetas ta korteri just sellesse majja, kuna sõber soovitas seda kohta talle, kui nad kümme aastat tagasi mööda vanalinna jalutasid. Nüüd asuvad ka Roberto sõprade korterid selles majas.
Mehe korter on sisustatud hinnalise antiikmööbliga. “Mitte nende esemete kallis hind ei tee neid väärtuslikuks, vaid see hõng, mida nad endas kannavad,” rõhutab mees, lisades naerusui, et hädasti oleks vaja korterisse üht printsessi, kes saaks endale hõbeserviisist teed serveerida.
Vene tänava korteris peatub Roberto siis, kui käib Eestis äriasjus või sõpradel külas. Hoovi peal seisab ka Rolls Royce.
“Unistuste printsessi” saatejuht kiidab Tallinnat ja eestlasi, kes on tema sõnul energilised ja edasipüüdlikud, mis edukale ärimehele iseäranis meelt mööda. Ka nimetab ta seda Tallinna haiguse sündroomiks, mis on tabanud nii teda kui ta sõpru. “Kõik, kes on Monte Carlost Tallinnasse korra sattunud, armuvad Eestisse,” kiidab Roberto.