Tallinna Tehnikaülikooli ehituseriala vilistlased, praegune ülikooli haldusboss Margus Leivo (55) ja äriisand Toomas Luman (50) tasusid karmavõla ja ehitasid taas üles Akadeemia tee ühiselamud, kus mehed isegi omal ajal rajusid prallesid pidasid.

Leivo oli tellija ja Luman ehitusfirmaga Nordecon ehitaja rollis.
«Need ühiselamud said täiesti uuesti üles ehitatud, kusjuures säilitasime ajaloolise üldilme,» vestab TTÜ haldusdirektor Leivo. «Ma elasin ka neis ühiselamutes, ühikas number kolm (Akadeemia tee 9). Kui sisse sain, kolisin teise. Luman oli Nõmme poiss, aga temagi käis ühikas ja tegi ära asjad, mida ühikas tehti.»
Leivo arvab, et kui männid ühiselamute ümber rääkida oskaksid, oleks neil väga palju jutustada. Sest ikka tähistati semestrite lõpetamist, sooritet eksameid ja suvise maleva lõppu...
Margus ja Toomas lõpetasid tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse erialal 1982. aastal. Kümmekond aastat varem, pärast 1972. aasta kevadist jäähoki maailmameistrivõistluste finaalmängu Tšehhoslovakkia ja NLiidu vahel sai neis ühikates alguse veel üks komme - liigsete asjade allaloopimise päev! Juhtum oli niivõrd tähtis, et seda arutas isegi Eestimaa Kommunistliku Partei Keskkomitee büroo, kus ministrite nõukogu esimees Valter Klauson küsis: «Mul ei ole selge, mis see oli. Kas rõõm Tšehhoslovakkia võidu või NL meeskonna kaotuse üle?»