"Võitsin Oolot kohtus ja seda kõigis punktides, mida ta kohtu kaudu minult nõudis. Ka oodatud suurt summat valuraha ta minult ei saa, vaid nüüd peab ta masseerima päris paljusid kliente, sest tal tuleb nii mulle kui ka TV3’le ja oma juristile Reimo Metsale tasuda õigusabikuludeks umbes 20 000 eurot," on Katrin õnnelik.

"See on ühtlasi ka sõnum kõigile õnneotsijatele, kes soovivad Eesti kohtusüsteemi ära kasutada. Minu lood valmivad minu meeskonna ja eesti parimate advokaatidega koostöös ja minu saadetes ei ole midagi juhuslikku vaid me oleme igasse oma saatesse panustanud tohutu hulga töôd! Aga braavo! Rõõmustage koos minuga," lõpetab ta postituse.

"Aga kui küsite minult, kas ma algusest peale lõin jalaga ukse lahti ja mõtlesin, et võidan... sellist asja ei saa ma endale lubada. Asi oli kohtus ja kohtuotsuse ootamine on kõigile osapooltele - isegi, kui arvad, et sul on täielik õigus - alati närvesööv protsess," sõnas Lust Õhtuehele antud kommentaaris. "See võtab tohutult raha, aga õnneks peab härra Oolo tagasi maksma õigusabikulud nii minule kui TV3-le," lisas ta.