Kunagise menubändi Modern Talking sarmikas laulja Thomas Anders (48) on muutunud mees. Liibuvad teksad on soliidse ülikonna vastu välja vahetatud ja tema plaadiümbristelt meelde jäänud lopsakad kiharad on soliidsesse soengusse kammitud.

Mida sa vanu aegu meenutades kõige rohkem taga igatsed?
Mulle näib, et elu oli siis palju lõbusam ja kuidagi lihtsam. Tundub, et kõik oli rahulikum ja aega oli veidi rohkem. Siis polnud muidugi ka mobiiltelefone ja internetti ning inimesed kohtusid silmast-silma. Suheldi aktiivsemalt.

Miks on 80ndate muusika praegu popp?

Usun, et asi on meloodias. 80ndate lugudes on sõnum ja meloodia, mida on lihtne kaasa laulda. See pole ainult biit ja trummid, vaid lauludes on midagi enamat, ja inimestele see meeldib.

Su ümber tiirleb hordide kaupa kauneid naisfänne. Kui keeruline on muusikul siduda töö- ja pereelu?
Ma jumaldan oma elu! Mulle tundub, et kulgen elu päikeselisel poolel. Teine pool on mulle õnneks võõras ja tundmatu.

{poolik}

Milline Modern Talkingu laul on su lemmik?
Täiesti kindlalt «You're My Heart, You're My Soul» – see laul muutis mu elu alatiseks.

Räägi meile pisut oma tavalisest päevast.
Oh, praegu on mul eriti kiired ajad. Sain hiljuti koos oma uue partneriga valmis albumi «TWO» ja praegu tegeleme aktiivselt selle promomisega. Lisaks esinen väga palju, seega tegemisi jätkub.

Mida sulle lisaks muusikale veel teha meeldib?
Jumaldan kokkamist – see on väga rahustav tegevus. Naudin oma perele ja sõpradele lõunasöögi valmistamist ja tundub, et neile meeldib see ka.

On sul aega teiste artistide tegemistega kursis olla?

Muidugi! Muusikataevas on väga palju andekaid inimesi. Mulle meeldib Coldplay, Katy Perry, ja Rumer – ta on väga andekas!

Kergita pisut saladuseloori, mida sa meile Eesti kontserdil laulma hakkad?
Esitan laule 80ndatest, 90ndatest ning ka uusi lugusid. Kindlasti saab kuulda Modern Talkingu hitte, kuid ka mu sooloprojekti lugusid.

Mida suvi sulle lisaks esinemistele toob?
Põhiliselt ongi kontserdid – ja neid on palju. Olen praeguseks juba igaks nädalavahetuseks broneeritud.

Su abielu Noraga sai otsa. Täna on su kõrval imeilus 39aastane Claudia. Kuidas te kohtusite?
See on väga pikk lugu, mida saab lugeda sügisel ilmuvast minu autobiograafiast.

Milliseid napse Thomas Anders lava taha soovib?

 

Alkohoolsetest jookidest palub Thomas endale ja oma tiimile valmis panna kaks pudelit Absolut Vodkat, pudeli viskit Jack Daniels, kolm pudelit punast ja ühe pudeli valget veini, kaks pudelit prantsuse šampanjat ning 40 pudelit kvaliteetset õlut.

Alkoholivabade rüübete nimekirja kuuluvad liiter õuna- ja apelsinimahla ning kaks liitrit jõhvikamahla, 15 purki Red Bulli, 8 purki dieetkokakoolat ja 8 purki tavalist kokakoolat.