Väljaandele Independent antud intervjuus räägib Neeson, et kui mõnda aega tagasi koju saabus, sai teada, et ühte tema lähedast naisterahvast on vägistatud. Näitleja tunnistab, et see lähedane ise sai olukorraga omamoodi hakkama: "Ta tegeles sellega kõige erilisemal viisil. Aga minu esimene reaktsioon oli, et kas ta teab, kes see oli? Ei. Aga mis värvi ta oli? Must." Ta avaldab, et käis kurikas käes ringi ja otsis mõnda mustanahalist, kes teda tülitama tuleks: "Mul on häbi seda öelda ja ma käisin nii võibolla nädala, lootes, et mõni "must mölakas" tuleb kuskilt pubist ja hakkab minu kallal nokkima. Et ma ta... tappa saaks."

Neeson tunnistab, et varjas seda isegi oma pere eest: "Mu võttis umbes nädala või nädal ja pool, et see üle elada. Ta küsis, kuhu ma lähen, ma ütlesin, et välja jalutama, ta küsis, mis viga, ma vastasin, et midagi pole viga."

Nüüdseks tunneb näitleja isegi, et läks liiale: "See oli kohutav, kohutav, kui ma mõtlen, et ma seda tegin... Ja ma ei ole seda kunagi tunnistanud, nüüd räägin seda ajakirjanikule. Jumal hoidku," mõtleb ta ja lisab "See oli kohutav, aga ma õppisin sealt õppetunni kui ma lõpuks taipasin "Mida kuradit sa teed!?""