"See oli moment, kui tundus, et ma ei mõista teda ainult sõnade pärast, vaid et me tunnetame ja mõistame teineteist ka sõnadeta. Kethi ei osanud siis veel eriti vene keelt ja minu vene keel ei ole ka kõige parem. Ometi me mingil põhjusel mõistsime teineteist suurepäraselt. See oli huvitav, miks Kethi mind mõistab, ja ma otsustasin hakata vastust otsima. Me saime pisut lähedasemaks, kui Kethi viibis Gruusias. Ta tuli eestlannana, aga temast sai seal grusiinlanna," rääkis Anzor avameelselt.

"Kui Kethi Gruusiasse saabus, tutvustasin teda oma sõpradele, kolleegidele ja teistele inimestele siin ja seal. Teisel päeval vaatasin, et Kethi juba jookseb kuhugi. Küsisin, kuhu ta läheb. Ta vastas, et läheb "X-faktori" žüriisse. (Puhkeb naerma.) Kuidas see on võimalik?! Inimesed on siin kakskümmend aastat tahtnud osaleda žürii töös, aga neil pole avanenud selleks võimalust. Läksin ka vaatama ja tema seal siis laulis, tantsis ja rääkis, inimesed tegid temaga koos fotosid…"

"Kõike seda nähes ja temaga suheldes mõistsin, et Kethi on tark ja huvitav naine sel lihtsal põhjusel, et kõik ei suudaks midagi sellist teha. Ja kui ta on suutnud mind ära nõiduda või võluda, siis võib ta ka juba Gruusias elada. Kethi tuli Gruusiasse puhkama, aga juba teisel päeval alustas seal töötamist meelelahutusäris," lisas mees.