"Mul on palju kahetsusi, eriti nüüd, kui ma näen, et ma ei oleks pidanud olema nii õel. Üks asi, mida ma kahetsen, on see, et ma tegin paljudele inimestele haiget, andes neile vastikud hüüdnimed, ja üle kõige ka see, et ma olin kuulsuste laste suhtes õel," kirjutas Perez Hilton enda memuaaris, vahetab BBC.

Christina Aguilera oli üks paljudest, kes blogijalt vastiku hüüdnime sai. Perez kutsus teda "Floptinaks" ehk "ebaõnnestumise printsessiks", et vähendada lauljanna plaadimüüke, aidates sellega oma tolle aegse sõbra Lady Gaga müügiedu.

"Eksisin ka sellega, et minu arvates oli kuulsuste "kapist välja toomine" õige. Rohkem ma nii ei arva," lisas ta.

Perez Hilton meenutab ka oma kibestunud käitumist Ariana Grande suunas. 2011. aastal soovis toona 18-aastane Ariana Grande leida endale agenti, kes tema karjäärile tuule tiibadesse tooks. Hilton, kes oli meelelahutustööstuses tuntud tegelane, nägi lauljannas potentsiaali ja soovis temaga koostööd teha. Aga Ariana valis lõpuks kellegi teise.

"See tegi mulle haiget, ning järgnevatel aastatel olin ma tema suunas oma veebisaidil ja sotsiaalmeedias väga kibestunud. Ma kahetsen seda," kirjutas Perez.

Blogija veebisait oli Hollywoodis ja ka laiemalt kurikuulus ning kuigi paljud staarid, nagu Lindsay Lohan ja Amanda Bynes, "söötsid" Perezile ka lugusid, siis näiteks Nicole Richie ja Mila Kunis arvasid, et ta on liialt õel.

"Minu jaoks oli ta esimene inimene, kes lõi koledad uudised, keegi, kes levitas soppa," ütles Mila Kunis 2018. aastal. "Ta oli õel ja see võimaldas ka teistel olla õel," lisas ta ning usub, et trollimist kui sellist enne Perez Hiltoni blogi ei eksisteerinud.

Perez eitab neid konkreetseid süüdistusi, tuues välja, et Us Weekly, National Enquirer ja ajakiri Star tegi seda juba enne teda.