Savage 51-aastane õde süüdistab saatejuhti seksuaalses kuritarvitamises, mis väidetavalt leidis aset 1970ndatel, vahendab Fox News. Naise sõnul oli ta ise sel ajal vanuses 7-10.

"Alustades 1976 ning kestes kuni 1979. aastani vägistas Adam Savage korduvalt Miranda Pacchianat, sundis talle peale oraalseksi ning sundis ka Mirandat seda tegema, lisaks veel teisi seksuaalseid tegevusi," seisab kohtule esitatud süüdistuses.

Pacchiana sõnul oli Savage ise siis vanusevahemikus 9-12. Väidetavalt kasutas poiss tegevuse kirjeldamiseks erinevaid nimetusi, et sellest justkui mängu mulje jätta.

"Väärkohtlemine on tekitanud mu kliendile parandamatuid haavu, millega ta terve elu toime peab tulema," kommenteeris advokaat Jordan Mersin.

Savage ise eitab kõiki süüdistusi ning on samuti enda kaitseks advokaadi palganud. "Kuigi ma loodan, et õde saab talle väga vajaliku abi, siis see peab siiski lõppema. Mitmeid aastaid on ta valimatult rünnanud mind ja mitmeid mu pereliikmeid. Ta levitab lugematul hulgal kuulujutte, et meilt rahalist kasu saada. Ma hakkan sellele kohtuasjale vastu, et piinamine viimaks lõpetada."