Särglep rändab juba viimased neli aastat mööda maailma oma pikaaegse kaaslase Katri Palmiga. Alustas ta aga hoopis youtuberina ja tänavaspordiga Tallinna tänavatel, kust ta oma esimese huvi fotograafia vastu ammutaski.

Sellest on ta pika tee tulnud ja valinud endale "karjääriks" ja sissetulekuks midagi, mida ei oleks paarkümmend aastat tagasi veel ettegi kujutanud. Kuigi paar on teinud koostööd mitmete tuntud brändidega ning ööbinud luksushotellides, tunnistab Särglep, et see on pannud teda mõistma, kui oluline koht on kodu. "See on õudselt äge elustiil, muidugi väga väsitav. Tahaks enda kodu, tahaks enda voodit," lausus Särglep Raadio 2 hommikuprogrammis.

Eestis elatakse siiski pere juures ja oma pesa paaril Tallinnas ei ole: "Meil on kodu Balil," lausub Juhani. "Sinna väiksele saarele tulevad kokku meie elustiili ja maitsetega inimesed. Oleme leidnud, et Bali on see koht, kus me tahaksime rohkem aega veeta. Küll aga terved suved veedame Eestis, sest Eesti suvest ei ole miski siin maailmas parem," tõdes ta.

Oma reisiva tööga on ta suutnud ka siduda oma kaasa Katri Katsi, kellega nad on juba pikalt koos olnud: "koos oleme olnud juba 10 aastat ja sellest siis neli oleme pidevalt reisinud ja ninapidi igapäevaselt koos olnud." Naisega reisimisel on siiski ka omad omapärad - Kui Särglepal on uueks seikluseks vaja kaasa pakkida vaid isennast ja võib-olla ka veidi tehnikat, siis Palmil on see protsess palju keerulisem. "Mul on õudselt lihtne, aga Kats peab alati sättima endale ilusad riided kaasa, millega pilti teha ja peab õudselt kaasa mõtlema, mida pakkida," kirjeldas Särglep suunamudija elu.