Halb eeskuju teismelistele

"Kuidas julgeb üks elukogemusteta tütarlaps öelda, et Lasnamäe venelased on mõtetud? Ma ei tea, kuidas peaks sellist inimest karistama? Teismelised, kes vaatavad televiisorit, võivad hakata samuti nii mõtlema. Lõpuks möirgab keegi bussis, et Lasnamäe venelased on mõtetud ja saab keretäie," ennustab Kallast.

Ta vaatas läinud nädalal eetris olnud saadet "Õhtusöök viiele" õudusega. "19aastane tütarlaps käis ringi, vein klaasis ja jõi seda kogu õhtu. Ma jään enda arvamuse juurde, et sellist sorti vein on toiduaine ning seda ei peaks lürpima."

"Saade "Õhtusöök viiele" on midagi hirmsat. Miks selline saade, kus palja naise keha peale toit laotakse on üldse kell 19.30 eetris? Sellel ajal on lapsed ju veel teleri ees."

Kallast ütleb, et sellise sisuga saade peaks olema hilisel ajal eetris.

Julgustagem venelasi!

"Ma ei tea, kes nende saadete eest vastutavad, kuid huumori ja mõnitamise vahel on piir. See, kuidas nad seal taldriku peal heegeldavad, on kohutav."

Kallasti meelest on kõige jubedam, kui üks telekanal hakkab läbi rumala inimese rahvuslikku vaenu õhutama. "Sellisele tütarlapsele (Margret Järv - toim.) tulnuks õpetada, mida rääkida ja mida mitte. Veel nooremad vaatavad saadet ja hakkavad samamoodi mõtlema."

"Nad on ju meie oma venelased. Neid tuleks julgustada ja õpetada. Ja me ei vajaks siia võõrast tööjõudu."

Kallast ütleb, et ta annaks Margret Järvele isiklikult ühe nahatäie. "Kui mitte vitsaga, siis sõnadega."