"Mina hindan kõige rohkem proua Rüütlit. Pärast seda, kui Arnold Rüütel sai presidendiks, jätkas Ingrid Rüütel oma tööd," räägib Maaja Kallast. Ta ütleb, et on proua Rüütliga seltskondlikel üritustel kokku puutunud ja tegemist on äärmiselt sümpaatse daamiga.

"Helle Meri jäi aga väga väärikaks ja oli alati Lennart Merist kaks sammu taga."

Kallast ütleb: "Ta oleks võinud oma tööd teatris jätkata, kuid tema otsustas teisiti. Mul on sellest isiklikult kahju. Ta oli näitlejana suurepärane."

Evelin Ilvesest kõneledes tõdeb Kallast: "Iga inimene peab oma kohta teadma. Praegune presidendiproua võiks tagasi tõmbuda. Rahvaviha on väga lihtne läbi edevuse enda peale tõmmata."

"Mulle meeldiks väga, kui presidendiproual oleks amet. Näiteks meie peaminister Andrus Ansipi abikaasa Anu on töötav arst. See on suurepärane. Mõelgem hetkeks, milline oleks Evelin Ilvese kuvand, kui ta töötaks haiglas arstina ja tegeleks näiteks minusuguste vanainimestega," arutleb Kallast.

Etiketiõpetaja mainib, et Eesti vajab taktitundega presidendiprouat. Kallasti meelest peaks presidendiproua tekitama positiivse tunde ka vaesemate ja väiksema haridusega inimeste seas.

"Ma ei väsi kiitmast Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy abikaasat Carla Bruni-Sarkozy`d. Ta oli Euroopas väga skandaalne kuulsus. Nüüd on ta täiesti muutunud. Ta kõnnib alati oma mehest kaks sammu taga. Ma vaatan tihti väliskanaleid ja proua Carla Bruni-Sarkozy`d näeb harva. Ta teab oma kohta. Tundub, et tal on head nõuandjad ja mis veel kõige tähtsam - ta ka kuulab, mida talle räägitakse."