Majanduslangus rapib hoogsalt ka Vanilla Ninja algusaegade mänedžeri ja muusikaärimehe Renee Meriste (34) kaugast. Eksninja Maarja Kivi (23) abikaasal ripub Krediidiinfo andmetel võlgasid üleval lausa kahe miljoni krooni eest.

Ärimees Renee Meriste kohta, kes mõne aasta eest lauljast abikaasa Maarja Kivi ja pisitütar Dora-Liisaga Ameerikasse põrutas, levivad jutud, et perega suundus ta suure lombi taha hoopis võlgade eest pakku. Veel majanduse õitsenguaegadest, aastast 2007, mil nad Maarjamaa tolmu jalgelt pühkisid, ripuvad Meriste firmadel üleval arvestatavad miinused, mida omakorda paisutavad intressid - näiteks Estonian Artist Agency`l ligi 850 000, firmal DVD 2002 ligi miljon, Ram Music`ul 117 083 krooni, ja OÜ Kuldmehikesel 122 804 krooni. Ühtekokku moodustab see enam kui 2 miljonit krooni.
Asjad siiski liiguvad ning igasugusele olukorrale on lahendus. Mais ootab Maarja Kivi, kes esineb artistinime Marya Roxx all, Saksamaa suuremates linnades ees kakskümmend kontserti, mille honorar ehk pere võlakoormat leevendab.