Macaulay Culkin hoiab läbi aegade ühe kõige edukaima lapsnäitleja tiitlit, kuid paraku on tal olnud ka üsna kirju elu, kirjutab Mirror.

Sel nädalal 40-aastaseks saav Culkin on tegelenud uimastite kuritarvitamisega, ta on olnud seadusega pahuksis ja teda on lausa arreteeritud.

2004. aastal jagati kogu maailmas 24-aastase Macaulay tehtud pilti, kui talle esitati süüdistus marihuaana ja veel teistegi keelatud ainete omamise eest. Politsei otsis toona tema autot läbi Oklahomas. Samuti on teda kahtlustatud heroiini tarvitamises, kuid seda Culkin ei kinnitanud.

Rääkides sel aastal ühes intervjuus meelelahutuslike uimastite tarvitamisest, ütles Macaualy: "Ma armastan neid. Nad on nagu vanad sõbrad. Kuid mõnikord kasvavad sõbrad teist üle."

Enne kui Macaulay mured algasid, otsustas ta ka, et peab oma vanematest lahku kolima. 15-aastaselt astus Macaulay plahvatusohtliku sammu, et ametlikult vanematest lahku kolida, ta soovis, et tema ema ja isa ei oleks enam tema seaduslikud eeskostjad.

Culkin soovis vaid saada oma 13 miljoni väärtuses varandust, mida ta kogunud oli. Samuti soovis ta, et vanemad ta tulevikku ei kontrolliks. Pärast seda hoidsid tema vanemad poisi hilisemal filmikarjääril ikkagi silma peal.

Culkin rääkis ühes intervjuus, et suhe vanematega katkes sellepärast, et olukord oli juba imbunud, kuid see oleks võinud olla veel hullem. "Võtsin legaalselt oma vanemate nimed usaldusfondist maha ja leidsin testamenditäitja - kellegi, kes vaataks mu rahaasjad üle - igaks juhuks," ütles Culkin.

Ta jätkas: Ma ei töötanud söekaevanduses. Ma ei olnud lapssõdur. Minu isa ei vägistanud mind seksuaalselt." Teatud asju on juhtunud, aga lastega juhtub kogu aeg asju. Ma mõtlen, vaadake mind: sain raha, sain kuulsust, sain ilusa sõbranna ja ilusa maja ja ilusad loomad."

Tänaseks proovib Culkin oma karjääri taas toimima saada ja tegeleb hoogsalt nii muusika kui ka filminäitlemisega.