Viimati nägi suurem avalikkus armastatud Silvit ja Valdurit 2003. aastal laineid löönud filmis "Vanad ja kobedad saavad jalad alla". Kuigi tegelaste menu oli tohutu, otsustasid tegijad loo siiski pooleli jätta.

Sky Plusi hommikuprogrammis külas käinud Normann ja Milling tõdesid, et kõik jäeti teadlikult pooleli just siis, kui nõudlus suur oli. "Meie enda jaoks hakkas see Maie ja Valduri asi natuke ammenduma, aga sellega on täpselt nii, et siis ongi õige hetk ära lõpetada," selgitas Milling ja tunnistas, et enne lõppu mindi ka "natuke" tülli. "Meil tekkisid loomingulised erimeelsused."

Näitlejad meenutavad, et Maie ja Valduri elu oli nii huvitav, et kuulajad ohverdasid selle nimel isegi väärtuslikku tööaega. "Ühel hetkel oli nurinat, et tõske see natuke varasemale ajale, sest inimesed peavad kell 9 olema koosolekutel, aga nad jäävad massiliselt hiljaks, sest kuulavad seda Maie ja Valduri lugu ja siis kui autodest välja jõuavad, siis jäävad stabiilselt 9 läbi ja 10 minutit hiljaks," meenutas Normann.

"Mul üks sõber töötas ühes suures riigi ettevõttes, kus maja ees oli suur parkla. Ta ütles, et oli alati hea vaatepilt, kuidas 8:55, siis kui Maie ja Valdur lõppes, siis parklas avanesid kõik autouksed ja inimesed väljusid autodest," tõdes ka Milling.

Olenemata palavast armastusest on Luige Nokal osalemine siiski vaid üks projekt ja millegi uue algust see siiski ei tähenda. "See on ühekordne projekt, sellepärast, et veel eelmise nädalani oli lahtine, kas ma üldse saan," tunnistas Milling.