Madli avaldas Instagramis endast kaks pilti, kus ta ühel istub sirge seljaga ning kõht on trimmis, aga teisel kössitab, mille tõttu on näha tema kõhuvolte. Ta meenutas, kui ebakindel ta on oma kaalu osas olnud, ja lisas, et seda on raske sõnadesse panna, kui kellegi teise keha kritiseeritakse.

Fotograafia ja pildistamisega kursis oleva inimesena teab Madli, et olenevalt nurkadest ja asendist tundub ka piltidel inimese keha erinev. Kogu tema postituse mõte ongi näidata, kui tüdinenud ta oma tunnete varjamise pärast on.

"Ma lihtsalt ei viitsi enam varjata ja hoida endas neid tundeid, mida see kaalu pärast põdemine on minuga läbi aastate teinud. Kui ma vahepeal sain hinges ennast juba täitsa korda, siis viimase aasta keerulised sündmused, uus elu ja elustiil muutsid mu vanaks zombiks tagasi," sõnas Madli.

Inimeste kehatüübid on nii erinevad ning koguaeg selle kallal võtmine hakkab ka kõige tugevamatele ajudele ja nad ei vääri seda. Nähes sedagi, kui paljude jaoks on see enne suve kõige laastavam, sest pole jõutud "suvevormi”, leiab Madli. Need kritiseerijad on nii lähedased kui ka inimesed internetis, sest teine pole täpselt selline nagu sina tahad.

Madli sõnum kritiseerijatele on see, et nad peaksid tegelema iseendaga ja enda mina-pildi parandamisega, sest need, kes on rahul iseendaga ei taha kunagi teisi alavääristama minna.

"Kaalunumber või kaameranurk ei määra alati, kui terve või õnnelik inimene on. Kui inimene särab ja kiirgab energiast, siis kes annab sulle õiguse teda maha materdada, sest tema pilt ei ole piisavalt sale? See tundub luhtsalt nii müstiline, et nii ikka veel tehakse," imestab Madli.