Tabloidlehtede oletustesadu Madonna pulmade ümber muutus sel nädalal lausa palavikuliseks. Avaldati uduseid fotosid Madonnast ja Ritchie’st Šotimaal eralennukist välja astumas, väidetavalt olid nad teel külastama Invernessi lähedal asuva Dornochi toomkirikut.

Oletati, et laulatus toimub 22. detsembril Dornochi katedraalis ja sellele järgneb luksuslik tseremoonia lähedalasuvas Skibo lossis.

Kunagi filantroobist USA terasemagnaadile Andrew Carnegie’le kuulunud loss Šotimaa kirderannikul on rikaste ja kuulsate armastatumaid pulmapaiku. Seal on abieluseisusse astunud näiteks kultusfilmi “Trainspotting” osatäitjad Ewan McGregor ja Robert Carlyle. Lossi sagedasteks külalisteks on olnud ka Hollywoodi staarid Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones, Sean Connery ja Jack Nicholson, samuti miljardärist tarkvaramagnaat Bill Gates.

Lossi omanikud on siiski keeldunud avaldamast, kas Madonna ja Ritchie plaanivad seal pulmi pidada.

Neljakümne kahe aastasel Madonnal on 32-se Ritchie’ga kolmekuine poeg Rocco. Madonna ja Ritchie elavad koos Rocco ja Madonna kolmeaastase tütre Lourdes’iga Londonis moekas Notting Hilli linnaosas.

Madonna lahutas oma esimesest mehest, näitleja Sean Pennist, 1989. aastal. Lourdesi isaks on laulja endine treener Carlos Leon.

Pulmad oleksid Madonna jaoks erakordselt eduka aasta kroon. Pärast Rocco sündi augustis tõusis staari uus album “Music” 23 riigis edetabelite tippu. Järgnes edukas tagasipöördumine lavale kahe valitud publikuga kontserdi näol New Yorgis ja Londonis. Londoni kontserti jälgis interneti kaudu üheksa miljonit inimest.