Oma biograafias „Elu minu õe Madonnaga“ paljastab lauljast kaks aastat noorem vend Christopher (47) rohkesti emotsionaalseid detaile, vahendab The Sun.

Alates lapsepõlvest, eriti peale nende ema surma, kuni Madonna ohtrate uimastitarbimiste ja lugematute lesbisuheteni välja.

Halastamatult kirjeldab disainerist vend Madonna (49) esimest abielu näitleja Sean Penni ja seitse aastat kestnud abielu inglise filmilavastaja Guy Ritchiega (39).

Viimane abielu olla kui katkematute kakluste ja tülide jada. Abielu püsivat koos vaid tänu juudi rabile, kes tormab kohale kui abielunõustaja, iga kord kui vaja.

Lõpuks olla Madonna tüdinud elust Inglismaal, ja tahab kolida tagasi New Yorki. Guy aga eelistab jääda Londonisse, kus nende lastel tema arvates parem kasvukeskkkond.

Varem lähedased Christopher ja Madonna ei ole aga kaks aastat suhelnud ning viimane ei ole raamatu sisu tootmisele kaastööd teinud.

Madonna esindaja sõnul kaalub popstaar ka ise autobiograafia üllitamist, et anda omapoolne hinnang avalikuks tulnud asjaoludele.