Madonna (50) ja Guy Ritchie (40) abielu sai ajalooks kiiremini, kui me arvasime. Briti kõrgem kohus lahutas paari kiirmenetluse käigus. Kohtuotsus jõustub jaanuaris.


Madonna asus lahutust taotlema oktoobris, põhjendades seda abikaasa «jätkuva põhjendamatu käitumisega». Kohtudokumentidest selgub, et kuus kuud enne lahutust elas paar juba lahus.
Madonna tähistas abieluköidikutest vabanemist keskmise sõrme näitamisega oma Philadelphias toimunud kontserdil. Hiljem nähti teda eksabikaasa Sean Penniga Manhattani Greenwichi hotellis väikesel dringil. «Neil on Seaniga hea suhe,» teavitab üks Madonna lähikondlane. «Seal ei ole midagi romantilist, nad saavad lihtsalt hästi läbi.»
Guy oli samal ajal poegadega Londonis pidulikul õhtusöögil.
 
Alandus ja häbi
Paari sõbrad räägivad, et nende abielu varises kokku aasta enne lahutust. Kriisimärke oli näha varemgi. Madonna on oma sõpradele rääkinud, et Guy püüdis teda nende abielu ajal alandada, võrreldes teda pidevalt oma sõprade naistega. Kui Madonna seda Guy’le ette heitis, süüdistas mees teda tülinorimises.
Madonna süüdistas Guy’d selles, et too ei aidanud tal Aafrikast teist last adopteerida. 2006. aastal tõi paar endale Malawist poja Davidi.
Praeguse armukese Alex Rodrigueze kohta on Madonna öelnud: «Ta on kõike seda, mis Guy meie suhte alguses oli, aga enam ei ole.»
«Madonna pidi pealt vaatama, kuidas dünaamilisest, vaimukast, seksikast ja naljakast Guy’st sai keskealine emotsionaalselt alaarenenud mees,» räägib üks ta lähikondlane. «Kui Guy pubist tuli, rääkis ta alati, kui fantastilised on tema sõprade naised. Ta üritas kogu aeg Madonnat alandada. Ei midagi otseselt solvavat, aga õelad olid need märkused küll. Kui Madonna sellest rääkida püüdis, süüdistas ta teda tülinorimises.»
 
Lapsed lennus
Madonna 500 miljoni dollari suurusest varandusest saab Guy vaid viis miljonit. Laste hooldusõiguse jagas paar ära võrdselt. Pojad Rocco ja David hakkavad sõitma ema kodulinna New Yorgi ja isa kodulinna Londoni vahet. Madonnal on varasemast suhtest ka tütar Lourdes, kes jääb temaga USAsse.
Esialgu pole teada, kuidas nad oma 70 miljoni dollari suuruse kinnisvaraportfelli ja autopargi ära jagavad.