Andrew Mortoni raamatu kohaselt otsib Madonna armastust aga sageli meeste juurest, kes on kas liiga hirmunud, liiga konservatiivsed või lihtsalt pole huvitatud diivast, kelle 1992. aasta raamat “Sex” tõsiseid laineid lõi, edastab Reuters.

Väljavõtted Suurbritannia kirjaniku Andrew Mortoni raamatust on avaldatud People Magazine’is. Moroni raamat Dianast purustas printsessi muinasjutulise abielu müüdi.

Madonnat kirjeldab Morton ebakindla manipuleerijana, kes pettis enamikku partnereid, aga oli voodis pigem kiisu kui ematiiger.

“Ta ei armasta piitsa ja ahelaid,” kommenteeris Vanilla Ice oma lühiajalist kümne aasta tagust armulugu Madonnaga. “Ta oli väga romantiline.”

“Ta kulutas palju aega armastuse otsimisele valest kohast,” ütleb Morton. “Tegelikult on ta vanamoeline, katoliku kasvatuse saanud tüdruk, kes tahab abielluda.”

Madonna pressiesindaja Liz Rosenberg ütles, et augustis 43- aastaseks saanud Madonna ei ole Mortoni raamatut näinud ning et see ei ole muud kui ilukirjandus.

Morton intervjueeris üle 70 Madonna sõbra ja sugulase.

Morton väidab, et Madonna ja kadunud John F. Kennedy jun. olid 1987. aastal, mil Madonna oli veel abielus näitleja Sean Penniga, lühikest aega armukesed, aga JFK jun. oli liiga närviline.

Ka püüdis Madonna võrgutada Michael Jacksonit, aga too ainult itsitas selle peale. “Dick Tracy” võtetel oli Madonnal armulugu näitleja Warren Beattyga, mille eesmärk oli peamiselt reklaam.

1985. aastal laskis ta teha kaks aborti — ühe beebi isa oli Sean Penn ja teise Jellybean Benitez.

Morton väidab, et Madonnna magas ka kahe naisega — koomik Sandra Bernhardi ja Kuuba miljonäri tütre Ingrid Casaresega.

Albright, ihukaitsja, kellega Madonnal oli 1991. aasta alguses lühike armulugu, ütles Mortonile, et kaotas Madonna vastu usalduse, kui tolle kõrvalhüpped välja tulid. “Ta ei ole kunagi olnud truu ühele mehele. Ta ütles mulle seda. Ta on truu vaid iseenesele,” tsiteeris Morton tema sõnu.

Morton ütleb ka, et Guy Ritchie ei tahtnud Madonnaga alguses sugugi abielluda, isegi mitte siis, kui too rasestus.