Madonna jätkuva maailmaturnee Tšiili kontserdi heliproovis läks popikuninganna suitsetava publiku peale suisa nii närvi, et pidas vajalikuks nendega riidlema hakata, kirjutab Access Hollywood.

Lauljanna oli parasjagu kontserdi läbimänguga ametis, kui proovi kuulama saabunud fännid pahaaimamatult suitsu tõmbama asusid. Seepeale läinud iidol niivõrd tigedaks, et kukkus suitsetavaid austajaid tema häälepaelte rikkumises süüdistama.

"Mingid inimesed suitsetavad siin praegu. Ei mingit suitsetamist!" hüüdnud tervisefriigist popikuninganna. "Kui te kavatsete siin suitsetada, siis ei tule mitte mingit kontserti," ähvardanud Madonna. "Kui te ei hooli minust, siis ei hooli ma teist! Selge? Kas te tahate minuga seda mängu mängida? Ma ei tee nalja. Ma ei saa laulda, kui te suitsetate. Entiendes?"

Kui rahvas hakkas ähvardustele vastu hüüdma, jätkas lauljanna karmimalt: "Kui te mind armastate, siis palun ärge suitsetage. Tõmbate seal suitsu ja vahite mulle otsa, nagu ma oleks mingi fucking idioot!" läks staar juba suisa tigedaks.

Lõpuks jäi kuulsam osapool siiski peale ning suitsusõpradest fännid kustutasid oma konid ära.

Vaata, kuidas Madonna fännidega riidleb: