Hollywoodi allikate teatel jõudis Madonna kingituse rohkusega järele Barbra Streisandile, kes on kurikuulus pärat esinemisi saadud kingikottide poolest.

Madonna viimase aja saagi hulka kuulub väidetavalt punane nahkjakk ja krokodillinahast kauboikaabu, minikaamera, ehted, mobiiltelefonitarvikud ning personaalne kondoomikarp, mille koguväärtus on üle 330.000 krooni. Kuulu järgi on talle kingitud ka tasuta pääse populaarsesse jõusaali ja bikiinid, et oma vormis keha näidata.

Ega lapsedki noosist ilma ei jäänud. Madonna kolmeaastanne tütar Lourdes sai kuulu järgi Madonna kaelakee miniatuurvariandi ja leopardimustriga käekoti. Rocco sai kašmiirist teki ja samas toonis mütsi.

Nimetatud kingitused sai Madonna möödunud nädalal Grammy auhindade jagamisel.

Timberlake Ühendriikide poistebändist N`Sync sai esinemise eest kingituseks ujumispüksid ja kaelakee, mis väidetavalt olid mõeldud ta sõbrannale Britney Spearsile.

Mullusel tseremoonial sai koomik Billy Crystal 25.000-kroonise Cartier’ kella, 12.000-kroonise käevõru, 7000-kroonise pastapliiatsi ja muud kraami.

Kinnitamata andmetel on moeloojate vahel vallandunud kingisõda, sest igaüks on huvitatud sellest, et nende looming staarideni jõuaks.

Grammy kingikoti väärtus on aastaga kolmekordistunud ja jõudnud 250.000 kroonini.

Jaanuaris uldgloobuste jagamisel anti õhtujuhtidele kastike esemetega 122.500 krooni väärtuses.