Reedel Šotimaal Skibo lossis abiellunud paar peab mesinädalaid Stingi ja tema abikaasa Trudie Styleri 41-toalises Tudori stiilis mõisas Inglismaal.

Tohutusuur 52-aakrine mõis Stonehenge´i lähistel võimaldab superstaaridest paarile privaatsust, mida ükski eksootiline saar ei võimaldaks. Seepärast olid kohalikud äärmiselt üllatunud nähes vastabiellunuid jõulumissal ja kohalikus kõrtsis rahvaga vestlemas.

Madonna, Sting ja nende abikaasad viibisid kesköömissal keskaegses St Michael’si kirikus Wilsford-cum-Lakes Salisbury lähistel, lauldes kaasa selliseid klassikalisi laule nagu “While Shepherds Watched” ja “O Come All Ye Faithful”, ütles jumalateenistust läbi viinud kaanon John Reynolds.

“Sting ja Trudie kuuluvad külakogukonda ja seepärast ei olnud ma Madonna ees jutlust pidades närvis,” ütles Reynolds The Sunile. “Madonna ja Guy … olid ühed esimestest, kes kohale jõudsid,” ütles ta, “ja kui teenistus sai läbi, tänasid nad mind.”

Reynoldsi sõnul ei nurunud keegi Madonnalt autogrammi ning kõik kulges rahulikult.

Enne jumalateenistusele minekut veetis kuulus paar tunnikese külakõrtsis.

Pärast totaalset meediablokaadi on mõned üksikasjad hakanud välja imbuma ka Madonna pulmade kohta. Isameheks oli pulmas näitlejast jalgpallur Vinnie Jones, kes on teinud kaasa mõlemas Ritchie filmis.

Briti meedia teatel tõotas Madonna meest “hoida ja austada”, aga mehele allumise koht oli tõotusest välja jäetud.

Kinnitamata andmetel nuttis neljakuuline Rocco kogu tseremoonia aja.

Sõprade sõnul tahab Madonna külastada pulmapaika igal aastal, et näha, kuidas nende istutatud puu on kasvanud.