Skibo loss on juba saanud kohalikelt elanikelt nimeks Colditz, sest valvatavuselt ei jää see USA poppstaari ja briti filmilavastaja Guy Ritchie reedeste pulmade ajal maha samanimelisest koonduslaagrist.

Kui Madonna esimest korda mehele läks — Hollywoodi näitlejale Sean Pennile — vurasid pulmapaiga kohal õhus paparazzode helikopterid.

Nüüd on popikuninganna otsustanud soovimatute pilkudeta hakkama saada ja nii on turvameestele tehtud ülesandeks vaadata kiltide saba alla ja igasse vöö küljes rippuvasse mägilasepauna, et kõik fotoaparaadid ja kaamerad juba eos avastada.

Briti tabloidid on mitu nädalat üleküllastatud aasta showpulma iga pisiasja valgustamisega.

Sun teatas, et Madonna palus Elton Johnil mängida laulatusejärgsel vastuvõtul oma insturmentaalhitti “Song For Guy”, see pidada olema austusavalduseks tulevasele abikaasale.

Juba on üüritud 12.500 naelane klaver, millel Elton mängib, kui Madonna ja Ritchie esimest tantsu alustavad.

Laulu lööb lahti ka Sting ja tema tarvis on kohal CD-salvestusaparatuur, nii et iga külaline saab kaasa meeneplaadi.

Šoti väikelinn Dornoch on muutunud lausa Šoti Mägismaa Hollywoodiks, kuhu saabuvad vuhinal külaliste eralennukid.

Pruutneitsiks on Oscariga pärjatud filminäitleja Gwyneth Paltrow. Kohal on abiellujad kokku viinud Sting ja tema abikaasa Trudie Styler. Madonna ei ole kutsumata jätnud ka oma treenerit Carlos Leoni, kes on tema nelja-aastase tütre Lourdes’i isa.

Pruudi viib altari ette tema isa Tony — ilmselt on üle saadud kauakestnud perekonnasuhete jahenemisest. Madonna ema suri vähki, kui tüdruk oli kuuene ja isa abiellus uuesti.

Madonna pulmadest lõikab tohutut kasu Šotimaa turism. “Me ei saaks miljoni aastagagi sellist reklaami nagu nende pulmadega,” kiitis kohalike võimude esindaja Gordon Fyfe.