Eelmisel nädalal hakkasid The New York Postis avaldatud kalkulatsioonide põhjal erinevates meediaväljaannetes liikuma jutud, et 54-aastase lauljanna varade koguväärtus on pärast eelmisel aastal ilmunud albumit, menukat maailmaturneed (mis tõi naisele sisse 300 miljonit dollarit) ja edukaid äriettevõtmisi kasvanud sedavõrd, et naine on suutnud ületada miljardi dollari lati, millest seni veel ükski naispopstaar veel üle pole suutnud hüpata.

Et Madonna esindajad ei ole lauljanna finantsseisu kohta omapoolset kommentaari andnud, siis kindlad andmed tema miljardäristaatuse kohta puuduvad. Rikkurite varasid reastav majandusajakiri Forbes on naise vara väärtuse suuruse kohta liikuma hakanud hinnangute suhtes aga skeptiline ega ole teda lisanud oma miljardäride nimekirja. Nimelt leiab väljaanne, et naise varade tegelik suurus ei saa olla kugivõrd suurem kui pool miljardit dollarit. 

Tegemist ei ole ka mitte esimese korraga, kui liiguvad jutud, et Madonna miljardäriks on saanud. On kuidas on ja miljardär või mitte - igal juhul on tegemist vankumatult kõigi aegade edukaima popartistiga.