Kaheksakümnendatel Nõukogude Liidus edetabeleid vallutanud Mahavok hõljub viimased viis aastat taas edulainel. Algselt vaid bändi liidri Heini Vaikmaa 50. sünnipäevaks taasühinenud punt ei kujutanud ette, et nad ka uuel sajandil võiksid sellist populaarsust nautida! 

Sel nädalal Eesti tuurile siirduv Mahavok on viis aastat igal kolmapäeval bändi kitarristi ja klahvimehe Heini Vaikmaa (54) stuudios proove teinud – hoolimata sellest, kas on kontserti oodata või mitte! «Bändil on lihtsalt uusi mõtteid ja ideid, mida läbi proovida ja mängida, ja muidugi teeme proovi ka selleks, et end vormis hoida,» sõnab Heini, kes igapäevatööna loob tellijaile helindeid, kõlle ja aitab artistidel plaate salvestada.
Vaikselt tiksub Mahavoki lugude pealt ka honorari! «Mina nimetan seda pensioniks,» muheleb Vaikmaa. Muide, just jõudis raadiotesse ka Mahavoki uus lugu «Vihmale», mida esitavad bändi laulja Kare Kauksi asemel Neiokõsõst tuttav Triinu Taul ja Heini tütar Anet Vaikmaa. Heinil on hea meel, et koostöö jätkub ka Kare Kauksi tütre Ketter Oravaga ja et kontsertidel teevad kaasa ka Marten Kuningas ja Hanna-Liisa Uusma.
Siinkohal väike galerii seiku bändi ajaloost läbi aegade!