Hiljuti menubändi Põhja-Tallinna ridadest lahkunud Maia Vahtramäe (21) näikse eluga edasi liikuvat. Esmaspäeval jäi ta reklaamiinimeste aastasündmusel „Kuldmuna“ pildile ka oma kallima Marko Russiveriga (26) , kes tegeleb Velveti reklaamiagentuuri London AD vedamisega nii loovjuhi kui ka osanikuna.

„Sellel üritusel osalesin ma Marko kaaslasena,“ sõnab seni noormehe teemal vaiki püsinud Maia. Pikemalt ta aga oma ilmsikstulnud suhtel ei peatugi, sest see oli ka üks põhjus, miks ta Põhja-Tallinna jättis. Miks, on küsinud paljud, kuid oma versiooni avaldab Maia alles nüüd!  
„Bändist lahkumine oli minu otsus“ kinnitab Maia. „Eks see tohutu tähelepanu mõjutas mu otsust kõige rohkem. Vahel tahaks teha asju nii, et keegi teine ei näe. Kui liiga palju inimesi näeb, läheb veidi keeruliseks.“ 
Väsitavaks muutus Maiale ka Põhja-Tallinna tihe esinemisgraafik. Enda järeltulijat ta bändile soovitanud pole, kuna leiab, et tema muusikamaitse on veidi teistmoodi: „Mulle meeldivad karismaga inimesed, kes panevad ennast vaatama ilma, et nad midagi ütlema peaks ja Eestis neid palju pole.“
Laulmisega lubaba Maia oma nime all jätkata. Ta võtab tunde hääleseadja juures ja teeb proove lauluõpetajaga. Ja mis peamine – poistega Põhja-Tallinnast suhtleb Maia edasi sama hästi kui enne!