Hoolimata sellest, et laulja puhul on oluline tema keskkoht ehk peenike piht, ei keela sa endale kooke ja maiustusi?

Ma olen hirmus maiasmokk. Kui mina kooki süüa tahan, siis ma ka söön. Loomulikult on igal asjal piir, aga ma ei ole kunagi kaloreid lugenud. Kui miski on väga hea, siis ma ei keela seda endale. Reisidel tuleb nautida elu ja maitsta eksootilisi roogasid, mida pärast etendusi või kontserte vastuvõttudel pakutakse. Öelda seal, et ma ei söö, on lihtsalt ebaviisakas. Kui laste sünnitamisega jääbki mõni kilo üles, siis ei ole see ju probleem. Mulle on öeldud, et mulle sobib see.


Hiljuti kuulsin ühel üritusel imekauni ja saleda eesti naise suust, keda ahvatlesin sööma üht imepärast kooki, et tema küll ei tohi kooki süüa. Et kui ta juurde võtab, siis ta mehele enam ei meeldi. See lõikas nagu noaga mu hinge. Eesti mees mõõdab naist sentimeetrites, pekid siin ja pekid seal, iga gramm on arvel, kogu aeg käib mingi võrdlemine. Vaat sellist asja Austrias ei ole. (Naerab.)

Täispikka intervjuud Annely Peeboga, kus naine räägib kuulsusest, sellega kaasnevast ning oma laste kasvatamisest, kodust eemalolekust ning paljust muust, saad lugeda 2. augusti ajalehest LP ja SIIT.