Kui väidetav lahutus täna meediasse jõudis, saatis Reps haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja kaudu kommentaari, kus sõnab: "Mõistan, et minu abielu lõppemisega seotud küsimused võivad meediat huvitada. Palun siiralt mõista ka minu soovi seda teemat mitte kommenteerida ja eelkõige minu palvet säästa oma lapsi eraelulistest meediakajastustest."

Esimesi vihjeid, et abielus on probleeme, võis ehk aimata juba siis, kui Reps novembris sotsiaalmeediasse postitas perepildi, kus meest ei ole.

Naine ütles jaanuaris Õhtulehele, et mingeid lahutusplaane paar vähemalt sel hetkel ei haudunud – see mõtegi pani Repsi muigama.

Mailis ja Agris Repšsi peres kasvab neli poega ja kaks tütart: Richard, Karl Robert, Henry Roger, Frederick, Elizabeth ja Charlotte. Paari esimene laps sündis 2003. aastal, noorim 2017. aasta kevadel.

Mailis Reps ja Agris Repšs tutvusid sajandivahetusel ning abiellusid 2003. aastal.

Agris on Läti advokaat ja elab Riias. Maakodu on perekonnal Märjamaal. Igal nädalavahetusel – ja nii juba rohkem kui kümme aastat järjest – sõidab Agris Eestisse, kirjutas 2016. aastal Eesti Ekspress.

"Meie suhe hakkas hästi selgelt – olime väga head sõbrad – ja sellepärast on meie suhe püsinud. Oleme jäänud väga lähedasteks sõpradeks. Jagame palju, arutame omavahel. Kui vähegi aega on, loeme, vaatame filme, käime teatris ja jagame muljeid. Muidugi seovad ka lapsed ja siis kõik muu, mis meie ümber on tekkinud, aga kõige rohkem hoiab koos see, et meil on omavahel tore. Meil on huvitav teineteisega rääkida," rääkis Mailis 2016. aastal LP-le.

Jaga
Kommentaarid