Äraneetud koht?! Tantsutäht ja ettevõtja Mairold Millert (27), kes detsembris avas koos äripartneriga tegevuse lõpetanud ööklubi BonBon ruumides ööklubi Chocolate, oli sunnitud selle peoloomade vähese huvi tõttu sulgema.

«Aeg ja koht, kõik asjad olid justkui valed,» lausub Mairold. «Sügisel ei näidanud ükski märk, et inimesed ei taha eriti ööklubides käia.»
Mees tunnistab tagantjärele, et korralik turuülevaade jäi neil tegemata. Pärast aastavahetust olnud mitu kuud järjest nirud. Rahva seas läks liikvele jutt, et Chocolates käib vähe inimesi, ja see mõjus hävitavalt. Mairold ei söanda öelda, kui palju ta rahaliselt kaotas, ta märgib vaid, et see olevat olnud päris kallis õppetund. «Mul oli ühel hetkel tunne, et minu sügisel alustatud reklaami ja imagoloogia õpingud Tallinna Ülikoolis lähevad sinna nahka. Samuti kannatas mu suhe elukaaslasega, kes tänu minu tööle veetis oma nädalavahetused ööklubis. Lõpuks pidin tegema kriitilise otsuse, kas klubi või suhe ja kool. Kui see otsus sai vastu võetud, langes koorem nagu kivi õlgadelt ja ma sain kergemalt hingata.»
Õnneks Mairoldil tegemisi jagub. Ta juhib Bar Catering’i, millega käiakse pidudel baariteenust pakkumas. Suvi on pulmade ja muude ürituste rohke, nii et hambaid varna ei tule tal riputada.