"Oleme, jah, juba kaua koos elanud ja see oli ainult vormistamise küsimus, millal ära registreerime," rääkis Maltis ajakirjale Kroonika.

Mait ja Kristel kutsusid 25. juuliks oma Muusika küla Laulu tallu Risti koguduse õpetaja Annika Laatsi, kes liidu sisse õnnistas.

Mait meenutab muheledes, kuidas ta Kristelit naiseks palus: "Ütlesin talle: "Naine, kas tahad mulle naiseks tulla?" Ta vastas kõhklemata: "Jah!""

Pärast pühalikku tseremooniat kuulutas noorpaar samas kodutalus välja pikniku. Naljaga pooleks nendib Mait, et neljakümne külalisega piknikust sai tegelikult "pikk laud" ehk siis pigem pika laua pidu.

Mait ja Kristel kohtusid 1996. aasta septembris laeval Vana Tallinn. Mait käis seal laulmas ja Kristel oli esimest õhtut kruiisiemandana tööl. Mait vaatas, et Kristel on pikkade juustega kena ja sümpaatne tüdruk ning otsustas temaga kontserdipausi ajal lobisema minna.

"Leidsin endas hetkega tõe. Märkasin kohe, et selle tüdrukuga tuleb vist natuke rohkem ja pikemalt juttu ajada," meenutas Mait.

Õnneliku noorpaari pilti vaata SIIT.