25 dollari eest saab "nautida" 3D elamust, mille mõte on reisida ajas tagasi 1997.aastasse ja teha läbi teekond Ritzi hotellist kurikuulsasse õnnetuspaika. Otseloomulikult ei puudu kaameraid välgutavad paparatsod, kes toona Diana ja tema egiptlasest kallima Dodi Fayedi Mercedesel hagijana kannul püsisid. Sessiooni lõpus saavad kliendid vastata ka küsimusele, kui tõenäoliseks hindavad nad kuningliku pere ja erinevate luureagentuuride seotust Diana surmaga.

Atraktsiooni autor Robin Turner ei näe olukorras ühtegi eetikaprobleemi ja kinnitab, et tegu on väga maitseka lõbustusega ning klientide vaimse tervise huvides puuduvad simulatsioonis veri ja vigastused. "Mis puudutab aga lõpus pakutavat küsimustikku, siis minu meelest on oluline juhtida tähelepanu erinevatele teooriatele, mida väljaanne The Enquirer (lõbustuspargi nimi ongi National Enquirer Live! toim.) aastate jooksul on käsitlenud," leiab ta.

Võrdlemisi ebasiirana tundub seejuures Turneri sõnutsi väljendatud lootus, et printsid William ja Harry end sellest väljapanekust häirida ei laseks. Kensingtoni palee pole mõistagi juhtumit kommenteerinud.