Kuigi tööalaselt võivad Stallone'i saavutused ka kõige eeskujulikemad kadedusest roheliseks ajada, siis eraelus on maailmakuulus staar pidanud üle elama nii mõnegi äärmiselt valusa avastuse, vahendab Mirror.

1988. aastal kohtus Stallone endast 23 aastat noorema modelli Jennifer Flaviniga. Suhe arenes kiiresti ja peagi olid staarid juba kihlatud. Enne, kui midagi arenema hakata jõudis, sattus näitleja teele Janice Dickinson. Janice'i hurm oli aga nii võimas, et Stallone lõpetas oma kihluse vaid kulleriga saadetud kirjaga.

Ei läinud kaua, kuni Janice'il sündis tütar Savannah, kes naise väidete kohaselt oli maailmakuulsa staari laps. Nüüd 26-aastane Savannah sai peale sündi Stallone'ilt isegi perekonnanime.

Paar oli siiski kihlatud vaid kuus kuud ning Savannah oli vaid mõnenädalane, kui Stallone peale kihlust naiselt DNA-testi nõudis. Tema kohutavaks üllatuseks selgus, et armastatud beebi ei olegi tema liha ja veri.

2002. aastal kirjutas Janice oma pöörasest elust raamatu, kus tunnistas, et oli ühel nädalal maganud kolme erineva mehega, mistõttu ei olnud ise ka kindel, kelle lapsega tegu on. Lisaks Stallone'ile oleks lapse isa saanud olla veel produtsent Michael Birnbaum või seni avalikustamata näitleja. "Ta küsis mu käest, et kust ma tean, et see pole Michaeli laps. Tegelikult ma ei teadnudki, see oleks võinud ka teise näitleja laps olla, aga mul oli sisetunne, et see on Sly laps," selgitas naine oma vale.

Naine mäletab, et oli Stallone'iga moeetenudsel, kui näitleja DNA-testi tulemusi kuulis. Lavale astunud Janice ei näinud oma toonast kallimat järsku kuskil ja kohtuti taas hotellis. "Ta ei ole minu oma. Meil oli tore, Janice. Räägi minust hästi ja ma räägin ka sinust vaid head," oli näitleja oma kallimaga hüvasti jättes öelnud.

Stallone'il endal on kokku viis last, kellest kolm on tüdrukud.