Trükise välja andnud firma taga seisab Indrek Pajuste, kes avalikult väljaande ilmumise teemadel kommentaare anda ei soovi ega selle eetilisust hinnata. Küll aga on ka Pajuste ise astroloogiahuviline, nagu selgub arvukatelt vastavasisulistelt internetilehtedelt.

2.70 maksva ja 32 lehekülge pika väljaande eessõna alustab Mang viitega Maalehele, kes temaga töölepingu pärast puhkenud ahistamisskandaale lõpetas ning just täna uue aastahoroskoobi koostajana Taimi Uuesoo välja kuulutas. (Loe pikemalt SIIT)

Võib arvata, et skandaalide kiuste on palju aastakümneid astrogloogilisi tarkusi jaganud mehe austajaid, kes toimunut nõiajahiks pidasid, ent kindlasti neidki, kes Maalehe otsust küsitavate tšakrate avamise seansside kirjelduste valguses mõistavad.

“Maalehe väljaandja Ekspress Meedia otsustas lõpetada litsentsilepingu Igor Mangiga seoses episoodidega, mida käsitles “Pealtnägija”,” ütles Maalehe peatoimetaja Andres Eilart maikuus, mil skandaalid avalikuks tulid.

Mang koostas seni Ekspress Meediale litsentsilepingu alusel kord aastas aastahoroskoopi, mis ilmus Maalehes.

Nimelt tõi 9. mail eetris olnud “Pealtnägija” avalikkuse ette ahistastamisskandaali, mille keskmes on Eesti kuulsaim tähetark Igor Mang ning pärast mida laekus lugematu arv kaebusi ning lugusid, et tähetark on naisi ebsündsalt seansside käigus kohelnud.

Anna kommentaarides teada, kas sinu arvates oli eetiline toimunu valguses selline teos avaldada ning kas sinu käsi tõuseb Mangi aastahoroskoopi ostma?