Ananova teatel kuuluvad Edible-nimelise söögikoha menüüsse piraaja, lõgismadu, krokodill ning joogiks pakutakse maoveini.

Exmouth Marketis asuv baar ja restoran on 26-aastase ettevõtja Todd Daltoni idee. Dalton müüb oma eksootilisi roogi sama kaubamärgi all ka kaupluste kaudu.

"Ma olen tahtnud juba ammu midagi sellist teha. Ma olen väljaõppinud kokk, aga ma tahtsin pääseda välja sellest köögikeskkonnast, kus ma töötasin. Ma arvan, et London on parim paik maailmas sellise restorani jaoks," ütles Todd.

Ta huvi eriliste loomade vastu algas lapsepõlves, kui ta kasvas üles Louisianas ja pidas väikest "loomaaeda", milles olid esindatud leemurid, ahvid, metskassid ja nahkhiired.

Pärast kokaks õppimist rändas ta Kaug-Idas, kus ta kultiveeris oma maitset putukate ja eksootilise toidu järele. Inglismaal tööle asunud, hakkas ta valmistama selliseid roogi nagu šokolaadiga kaetud putukad ja söödavad ussid.

Restoran avab uksed 22. aprillil.