"Olen sellel suvel tavapärasest natuke rohkem randa jõudnud ja see pilt mis seal on avanenud, no päriselt. See on kohutav. Minu mõistus keeldub sellest aru saamast. Noored inimesed! Nii mehed kui naised. 30 ja kaugelt alla 30 aastased, isegi lapsed. Tugevalt ülekaalus ja selget on näha, et füüsis on rohkem kui nõder," kirjutas Marek Kalmus Facebookis.

"Seda on näha nii kehakoostisest kui inimeste rühist, kõnnakust. Ausalt, mul tekib küsimus kuidas te kallid inimesed üldse elus püsite? Kuidas te endaga toime tulete?" imestas jõumees.

"Samas muidugi, kui vaadata teie toiminguid rannas, siis ma enam ei imestagi nii palju. Nr 1 Suu peab lakkamatult käima. Krõpsud, pirukad, limonaadid vms. Vanematel õlled, siidrid ja ikka koguaeg visatakse kõiksugu hääd paremat endale sahtlisse," avaldas Kalmus rannas tehtud vaatluse tulemused.

"Seisab 30 ringis mees, minu kasvu, kehakaal 130+ kg tugevalt. Vöö ümbermõõt poolteist meetrit vähemalt. Ahter lai nagu sadamakai krt. Meeletu magu ulatub mehest pea pool meetrit ettepoole. 9 kuu, kaksikud. Vb isegi kolmikud. Üks kiitsakas õlata soolkas ripub elutult küljel. Teisega samal ajal pidevalt mingeid kõrsikuid vms sellist suhu toppides. Seisis ta seal rannal ja vaatas mind nagu mingit võõrkeha nähtavasti. Jalge ees askeldas tal alla 10-aastane poiss. Isa koopia. Miks te teete enda lastega nii?" tunneb Kalmus kurbust.

"Kogu selle koroona hulluse taustalt seda vaadates, no tõesti. Te peategi inimesed kartma grippi haigestuda, sest ei või ju kindel olla kas te selle ikka üle elate," võttis Marek Kalmus asja kokku.