See ei saa küll enam juhus olla, et nii lühikese vahega mässitakse järjest kipsi kaks TV3 esinumbrit! Kui eelmisel nädalal kirjutasime, kuidas saate «Võimalik vaid Venemaal» juht Erkki Sarapuu kukkus kodus nii õnnetult, et jalg tuli panna lahasesse, siis selle nädala kipsiuudis tuleb seoses kanali uudisteankru Marek Lindmaaga (29)...

Marek viskab musta huumorit. «Selle suve suurmood on kips. Ma ei tahtnud Erkkile alla jääda ja moraalse toe huvides panin ka endale kipsi. Näitan sellega ühtlasi solidaarsust.»
Tõsinedes ütleb Marek, et tegelikult juhtus tal maal tööd tehes väike õnnetus: «Kukkusin pisut valesti ja vasakus käes on mõra. See kips näib hullem, kui asi tegelikult on. Paar nädalat olen lahases, siis on kõik korras. Töötamist ega midagi muud see ei sega.»
Mareki sõnul on ta konte murdnud varemgi. Poisipõlves on tema parem jalalaba olnud kipsis ja kord korvpalli mängides väänas ta sõrmed nii korralikult ära, et pidi mõni aeg, käsi kaelas, varupingil istuma.
TV3 võiks oma töötajate edasiseks säästmiseks ära kasutada vana tutvust selgeltnägijatega, kes astusid üles «Selgeltnägijate tuleproovis».