“Lõhe on meil igal aastal olnud laual kui üks toiduosa. Sel aastal on lõhe eelroaks, pastinaagi ja kartuliröstide peal, lisaks avokaadoterriini.

Pearoaks aga seapraad taas pastinaagi ja pirnidega. Magustoiduks Põltsamaa Kuldses kuivatatud aprikoosid, mis on piparkoogi ja grillitud martsipani vahel,” räägib Hakomaa

Üksikule inimesele, kes ei näe mõtet endale uhkeid õhtusööke vaaritada vaid vajab kiiret ning korraliku kõhutäit, mida saaks ka sügavkülmas säilitada, soovitab Margit julgesti vanu häid konserve: näiteks toitva pasta saab edukalt valmistada konservtuunikalast tomatist, veidi sibulat, ürte, pastakastet ning parmesani juustu, loetleb ta lihtsa, kiire ja külmutatava kõhutäie koostisaineid. Margit, kellelt äsja kokaraamat ilmus, lubabki järgmise kirjutise teha stiilis “Konservi retseptiraamat.”

“Tegin alles hiljuti ühele heale sõbrale, kes on noor tudeng, paar retsepti, mida ta saab ühikas kasutada. Soovitasin talle toitu, mis säilib külmikus vähemalt kuu aega — ja see on väga lihtne!”

Vaata pilte värske raamatu esitluselt:

Raamatust “Toit.Kirg” saad täpsemalt lugeda SIIT!