Kuigi eduka Karmen Pedaru sõbrannad arvasid, et neiust modellina asja ei saa, siis nii kui MJ Model Management juht Margit Jõgger Karmenit nägi, teadis ta koheselt, mis tulevik tüdrukule toob.

”See oli väga armas leidmise lugu – pärast “Kevade” etendust Eesti Draamateatris seisis Karmen minu kõrval. Kui ta pilgu minu poole pööras, sain kohe aru, et näen tulevast tippmodelli,” räägib Margit ajakirjas Mood.

Margit lausus ka Draamateatri garderoobitädidele, et jätku nad see hetk meelde, sest nemad olid tunnistajaks sellele, kuidas leiti supermodell.

Paar kuud enne seda, kui Margit ja Karmen juhuslikult kohtusid, mõtles neiu modellikarjääri peale, sest tema sõbrannadel oli plaan oma pildid agentuuri saata. “Küsisin neilt, et kas ma sobiksid ka modelliks. Nad vaatasid mind seepeale ülevalt alla ja ütlesid, et mitte eriti,” räägib Karmen, kes seepeale mõtte modelliks saada peast pühkis.

Kui aga Karmen Margiti nimekaardi sai, läks neiu sellega järgmine päev kooli sõbrannade ette eputama. “Kõigil jäid peaaegu et suud kinni.”