"See ei saa võimalik olla! Helistage mulle õhtul tagasi, siis saan koolist seda teemat natukene täpsemalt uurida," imestab Lauri Pedaja ekspruut ja meesteajakirja Playboy kaanestaar Margret Järv, kes ei tea enda sõnul kooli lõpetamatajäämise kohta mitte tuhkagi.

Tallinna täiskasvanute gümnaasiumi nimekirjast on neiu kustutatud õppevõlgnevuste tõttu, kirjutab Õhtuleht.

21. juunil toimus Tallinna täiskasvanute gümnaasiumi lõpuaktus, kus pidanuks teiste seas särama ka staarjuuksur Lauri Pedaja ekspruut Margret Järv. Keda polnud, oli aga Playboy kaanel "Põrgulikuks Margretiks" tituleeritud sünkmustade juustega kaunitar.  "Ma tean jah, et täna on meil lõpetamine, aga ma lähen praegu massaaži ega saa teiega rääkida," põrutas neiu vahetult pärast aktust ja palus endale õhtul tagasi helistada. Õhtuks oli neiu telefon aga tumm.

Esmaspäeval telefonitsi siiski kätte saadud Margret ei usu oma kõrvu, kui teatame talle, et kahjuks on ta õppevõlgnevuste tõttu kooli nimekirjast kustutatud. "See ei saa võimalik olla!" põrutab neiu, kes naudib praegu enda sõnul puhkust Itaalias. Vali muusika matab sõnad, ent Margret teatab oma soovist meediast eemal hoida ja mitte midagi kommenteerida. "Ma ei taha ühtegi intervjuud anda," ütleb Margret.